Welkom bij Westie World

Hondenpension voor vakantie en dagopvang

Wij zijn een logeerboerderij voor kleine hondenrassen, voor zowel vakantie als dagopvang, zonder hokken.
Bij vakantie denken we aan een andere omgeving, nieuwe hondjes leren kennen, plezier maken en lekker buiten zijn om te kunnen rennen, graven en spelen. Niet in een benche opgesloten zitten maar in de roedel samen optrekken zoals dat ooit was, natuurlijk met zijn allen lekker slapen in één grote verwarmde ruimte vol met mandjes en in huiselijke sfeer. Is uw hond gewend om s'nachts in een bench te slapen dan kan dat ook maar dat hoeft niet, net waar uw hond zich prettig bij voelt.

Dan moet het natuurlijk wel een beetje klikken en zoiets kan alleen met sociale honden die goed met soortgenoten en mensen overweg kunnen. Vooraf willen we daarom graag even kennis maken om te zien of het allemaal klikt. Uw hond kan eveneens de omgeving verkennen en u krijgt een goed idee van waar uw hond gaat logeren en u ziet de rustige, natuurlijke, landelijke en toch huiselijke omgeving. Meer info vindt u op de pagina's "veel gestelde vragen"en "Voorwaarden"

Op onze Facebook pagina plaatsen wij regelmatig foto's voor een uitgebreide indruk, zie voor snelle toegang de link rechts onderin deze pagina.

Wij zijn " Gecertificeerd besluit houders van dieren ".

De honden verblijven in een eigen vrijliggende honden woonruimte waar ze zelf in en uit kunnen indien ze dat willen. Het terrein is afgezet met een hoog hek waarbinnen ze overal kunnen lopen.

Na kennismaking bieden wij ook dagopvang, de honden lopen dan met de anderen mee. Dagopvang voor iedere week een vaste dag of dagen voor een jaar bieden we niet, maar wel als u een aantal keer een dagje of weekend weg wilt, of langere vakanties natuurlijk. Dan kunt u bijna altijd bij ons terecht. Heeft u vragen hierover dan kunt u die altijd stellen.

Onze voorkeur gaat er naar uit dat uw hond hetzelfde eten krijgt als thuis, daarom vragen wij of u voldoende maaltijden meegeeft voor de periode dat uw hond bij ons verblijft. De hondjes verbranden veel energie tijdens hun verblijf door het spelen en druk zijn met elkaar. Ook zullen ze wat extra slapen, nadat ze weer opgehaald zijn, dat komt door al het spelen en veel bezig zijn.

Wij hechten er belang aan (is ook een wettelijk voorschrift) dat alle honden hun inentingen (kennelhoest en standaard cocktail) gehad hebben en willen het inentingen boekje graag bij het brengen van uw hondje ontvangen. (dit is ook wettelijk verplicht indien wij controle krijgen). Vanzelfsprekend dienen ze tegen vlooien behandeld te zijn en dit graag minimaal 2 week voordat ze komen logeren.( niet over doseren )

Wij plaatsen regelmatig FOTO'S op Facebook om u een idee te geven, zie de link rechts onderin. Ook hebben wij zelf een Westie dus er zullen altijd speel kameraadjes zijn. Tijdens het verblijf kunnen we foto's sturen via Whatsapp, daar kunt u tijdens vakantie altijd even om vragen.